NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

Gebruikte bureaustoelen kopen voor op kantoor

2 Minuten lezen
gebruikte bureaustoel

Een bureaustoel is ontzettend belangrijk wanneer we voor langere tijd achter een bureau zitten. Met die reden is het dan ook belangrijk om een stoel te kopen die nog goed voldoet aan de arbo eisen die gesteld zijn aan bureaustoelen. Toch betekent dat niet dat je de hoofdprijs moet betalen voor een bureaustoel. Je kan namelijk ook gebruikte bureaustoelen kopen voor op kantoor. Hiermee bespaar je een hoop kosten, maar kun je alsnog gewoon voldoen aan de eisen die gesteld worden aan een goede bureaustoel. In deze tekst gaan we kijken waarom bepaalde eisen gesteld worden aan de bureaustoel, maar ook waarom een tweedehands bureaustoel prima kan voldoen.

Eisen bureaustoelen op kantoor

Aan bureaustoelen worden verschillende eisen gesteld. Dat heeft te maken met het feit dat we er vaak ontzettend lang op zitten en daardoor een goede houding moeten aannemen. Wanneer wij een slechte houding aannemen, kan het bijvoorbeeld zo zijn dat iemand rugklachten of andere lichamelijke klachten krijgt. Deze klachten zorgen ervoor dat iemand zijn werk niet of niet goed meer kan uitvoeren. Het is dus belangrijk dat iemand een goede houding aanneemt op zijn bureaustoel wanneer het de bedoeling is dat hij hier voor een langere tijd op moet zitten.

Welke houding moet iemand aannemen?

Bij een goede houding tijdens het zitten zijn een aantal aspecten belangrijk. De eerste daarvan is dat iemand een rechte rug heeft. De stoel moet dus niet doorzakken of een scheve leuning hebben, maar juist rechtop en met een rechte rugleuning zijn. Hierdoor heeft iemand steun in zijn rug. Ook moet hij goede armleuningen hebben. Hierdoor kunnen de armen rusten wanneer hij aan het werk is. De stoel moet op verschillende manieren in te stellen zijn zodat de stoel aangepast kan worden aan hoe iemand het beste kan zitten aangezien dit niet voor iedereen hetzelfde is. ZO moet de rugleuning, maar ook de schouderleuning aan te passen zijn zodat iemand hier goed op kan zitten. ALs laatste is het ook belangrijk dat iemand zijn voeten recht op de grond kan zetten. Wanneer al deze aspecten goed zijn, is een stoel dus zeker geschikt om te gebruiken als bureaustoel. 

Gebruikte bureaustoelen kopen voor op kantoor

Bij een goede bureaustoel maakt het dan dus ook absoluut niet uit of dit een nieuwe stoel is of juist een gebruikte stoel. Natuurlijk moet de stoel nog wel in een goede staat zijn. Het is niet zomaar een stoel die helemaal uitgezakt is omdat hier al een hele lange tijd iemand op heeft gezeten, maar juist een goede stoel die gebruikt is, maar nog steeds te gebruiken is als goede bureaustoel. Wanneer de stoel aan alle eisen voldoet die gesteld zijn, kan deze dus op een kantoor gebruikt worden.

Bron: Office Topper

Gerelateerde berichten
Interieur

Abstracte kunst kopen

2 Minuten lezen
Ben je liefhebber van abstracte kunst? Wil je een afscheidscadeau collega online kopen? Wil je bronzen beelden veilig online kopen? Bij ons…
Interieur

Hoe kan je houten accessoires verwerken in je huis?

3 Minuten lezen
Het is weer zo ver: je komt net thuis van de bouwmarkt of van een woonwinkel en je hebt jouw handen vol…
Interieur

3 handige woonaccessoires tips

1 Minuten lezen
Wil je jouw huis een nieuwe look geven maar heb je niet genoeg budget daarvoor? Geen paniek, er zijn veel verschillende manieren…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *