NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

Goed slapen is super belangrijk voor je gezondheid

2 Minuten lezen
slapen en gezondheid

Heerlijk slapen is het lekkerste wat er is.
Naast dat ik graag slaap is het ook nog eens enorm gezond voor je. Met een boxspring aanbieding kun je voor een kleine prijs een goed bed in huis halen. In de blog geef ik je meerdere redenen waar slapen belangrijk voor je is en ik wil je een topadvies geven om beter te gaan slapen, dus lees hieronder snel verder.

Je prestaties verbeteren door goed te slapen

Slapen is goed voor je hersenen, want uit onderzoek blijkt dat je hersenen op meerdere aspecten minder presteren, als je een tekort aan slaap hebt. Daarnaast is uit ander onderzoek gebleken dat de snelheid, reactievermogen en de nauwkeurigheid beter is als je goed slaapt. Persoonlijk zorg ik er altijd voor dat ik minstens acht uur slaap heb en zo voel ik me de volgende dag weer lekker fris. Af en toe op een andere locatie helemaal tot rust komen is ook een optie. Zo is Overnachten hotel Leiden een goede keuze voor ieder die er eens een dagje uit wil om even uit de dagelijkse sleur te raken.

Verhoogde kans op ziektes bij slecht slapen

Een keertje minder goed of lang slapen na het uitgaan is niet erg, maar gedurende lange tijd slecht slapen kan erge gevolgen hebben voor je gezondheid. Voor de lange termijn is een boxspring aanbieding een goede aanvulling voor de slaapkamer. Slechte slapers maken meer kans op ernstige ziektes als Alzheimer en Diabetes. Slecht slapen heeft een sterk verband met (flinke) gewichtstoename. Slecht slapen is daarom dus ook één van die grote oorzaken van Obesitas. Bij slechte slaap hebben je hormonen daarnaast minder motivatie om te gaan bewegen (sporten).

Met een comfortabel bed slaap je lekkerder

Tijdens de dag doen we een heleboel indrukken op, we krijgen zoveel informatie op ons af, denk maar aan al het nieuws of social media wat je dagelijks ziet. Sommige mensen kijken echt constant naar hun mobiel of naar een computer scherm op hun werk. Daarnaast hebben veel mensen nog te maken met enorm veel druk of stress in hun werksituatie of privéleven. Daarom is nachtrust zo belangrijk, om de volgende ochtend weer fris opnieuw te beginnen. Een goed bed kan hier enorm veel bij helpen en zorgen voor ondersteuning. Daarom heb ik gekozen voor een boxspring, omdat deze extreem comfortabel ligt en ik hierin tot rust kan komen.

Een elektrische boxspring

In deze blog heb je het belang kunnen lezen van een goede nachtrust. Als je goed slaapt zul je beter presteren en je overal lekkerder voelen. Voor slecht slapen kan je het tegenovergestelde zeggen en je moet zelfs oppassen dat je niet depressief wordt of ziek.
Je kunt een hele hoop dingen doen om beter te gaan slapen, maar als ik je één advies zou mogen geven, zou dat zijn om een boxspring bed aan te schaffen, het liefste bij een aanbieding. Mijn elektrische boxspring is echt geweldig en maakt het enorm makkelijk om goed in te slapen. Wil je beter slapen, dan gaat een boxspring je zeker helpen.

Gerelateerde berichten
Slapen

Ledverlichting in de slaapkamer

2 Minuten lezen
Ledverlichting kan op verschillende manieren in de slaapkamer worden gebruikt om de sfeer en functionaliteit te verbeteren. Er zijn volop voorbeelden te…
Slapen

Is een verzwaarde deken geschikt voor u? De voor- en nadelen afwegen

6 Minuten lezen
Verzwaarde dekens worden steeds populairder voor mensen die op zoek zijn naar een meer rustgevende nachtrust. Omdat ze angst en slapeloosheid kunnen…
Slapen

De juiste temperatuur om te slapen

5 Minuten lezen
Hebt u het midden in de nacht wel eens zo warm gehad dat u niet kon slapen, of zo koud dat u…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *