NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Tuin

Voordelen van De Wit Hekwerken voor sierhekwerk

1 Minuten lezen
sierhekwerk

Een van de meeste verkochten hekwerken bij De Wit Hekwerken is het sierhekwerk. De Wit Hekwerken levert veel verschillende sierhekwerken als omheining van uw erf of huis, die ook nog helemaal te personaliseren zijn. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat je een uniek hekwerk hebt. De twee belangrijkste voordelen van sierhekwerk lees je in dit artikel.

Weinig onderhoud

Als het sierhekwerk van je woning van goede kwaliteit hebt dan is het gemaakt van metaal en daarna verzinkt. Na het verzinken wordt het vaak ook nog gepoedercoat zodat er een kleur aan kan worden gegeven en voor extra bescherming. Dankzij het verzinken en poedercoaten is het bijna onmogelijk dat het hekwerk gaat roesten of dat de verf los laat. Tijdens het poedercoat proces wordt de verf in poedervorm op het oppervlakte aangebracht waarna het lange tijd wordt gebakken. Dit allemaal zorgt ervoor dat het hekwerk een lange levensduur heeft en weinig onderhoud vergt. Zo kun je meer aandacht besteden aan de rest van het huis.

Als er krassen ontstaan in de verf doordat er bijvoorbeeld fietsen of iets dergelijks tegenaan wordt gezet, dan is het verstandig om dit zo snel mogelijk bij te werken. Wanneer de beschermde verflaag is beschadigt dan kan er wel roest ontstaan. Als je vuil of algen van het hekwerk wil verwijderen dan kan je het gewoon afspuiten met leidingwater of afnemen met een zachte, vochtige doek.

Sierhekwerk is maatwerk en tijdloos

Doordat sierhekwerk van metaal wordt gemaakt is het mogelijk om in veel vormen te buigen. Kant-en-klare hekwerken bij tuincentrums zijn misschien goedkoper dan bij een leverancier maar als je specifieke afmetingen hebt of je wilt iets unieks voor je woning, dan kan je beter naar een specialist gaan. Doordat het in vele verschillende vormen en modellen te verkrijgen is, is het hekwerk tijdloos.

Het sierhekwerk kan vaak ook worden gepoedercoat in alle RAL-kleuren. De meest gekozen kleuren zijn zwart, wit, donkerblauw of donkergroen maar er zijn veel meer mogelijkheden. Dit is helemaal naar wens in te vullen.

Gerelateerde berichten
Tuin

Wat zijn de kenmerken van de laurier Herbergii?

2 Minuten lezen
De laurierhaag is een van de meest populaire haagsoorten die we in West-Europa kennen. Je ziet deze hagen in veel tuinen en…
Tuin

In contact komen met een goede zwembadspecialist zoals Aqua Vivenda

1 Minuten lezen
Aqua Vivenda is de specialist in alle varianten van zwembaden. Als je op zoek bent naar een zwembad in de tuin van…
AlgemeenBesparenBeveiligingEnergieHuisInterieurKlussenSanitairSlapenSlotenTuinVastgoedVerhuizen

Category

1 Minuten lezen
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *