NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Betaal voor betere beveiliging en voorkom inbraakdiefstal

2 Minuten lezen

Inbrekers doen hun huiswerk, gebruiken gereedschap en slimme inbraakmethodes. Hierdoor is het heel moeilijk om inbraakdiefstal van slimme inbrekers te voorkomen. In deze blog lees je echter een paar goede tips om de kans op inbraakdiefstal enorm te verkleinen. Daarnaast kan je veel werk aan meerdere woningen laten uitbesteden aan een bedrijf die gespecialiseerd is in het beheren van panden. VvE beheer Haarlem kan je helpen met niet alleen het veiliger maken van je vastgoed, maar doet daarnaast ook het onderhoud. Verder kunnen ze hulp bieden met veel administratieve en financiële taken.

Berg waardevolle spullen op

Het doel van inbrekers is natuurlijk niet op in te breken, maar om waardevolle spullen mee te nemen. Mochten inbrekers binnen komen (wat je uiteraard wilt voorkomen), laat ze dan geen waardevolle spullen meenemen. Verstop de waardevolle spullen als je gaat slapen of van huis gaat.

Vind je dit te ver gaan, laat dan op z’n minst de waardevolle spullen uit het zicht van je raam. Inbrekers kijken naar binnen en kijken of ze kostbare spullen zien liggen. Zien ze autosleutels liggen, dan kunnen ze er zomaar voor kiezen om een steen door de ruit te gooien en snel te vertrekken. Jij, buurtbewoners en de politie zullen dan hoogstwaarschijnlijk te laat zijn!

Werk samen met je buren

Het aanmaken van een buurtapp is een goede idee, omdat je dan een betere band schept met je buren. Daarnaast kun je elkaar waarschuwen indien er zich verdachte situaties voordoen. Ga je op vakantie of een paar dagen weg, dan kun je ook vragen aan één van je buren of ze een oogje in het zeil willen houden voor je. Nog beter is zelfs als ze af en toe een auto voor de deur zetten, de post opruimen en wat aan het huishouden willen doen. Hierdoor lijkt het alsof er wel iemand thuis en is het minder interessant voor inbrekers om daar in te breken. Pas daarom ook altijd op met het delen van informatie via social media platformen, want inbrekers kijken ook op Instagram en Facebook!

Koop goede sloten

Inbrekers willen het liefst bij een woning naar binnen sluipen zonder geluid te maken. Ideaal is dan dat mensen vergeten hun ramen en deuren op slot te doen. Voor de meeste overvallen hebben inbrekers echter hun gereedschap nodig en dan kunnen ze alsnog vrij gemakkelijk de meeste deuren of ramen open krijgen. Wil je inbraakdiefstal verkopen dan zul je dus goede sloten moet aanschaffen. Dit kan bij een goede slotenmaker, want die heeft sloten die voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Met dit soort veiligheidssloten wordt het heel moeilijk voor inbrekers om binnen te komen.

Bel direct de politie

In deze blog heb je gelezen hoe belangrijk het is om je ramen en deuren goed op slot te doen als je gaat slapen of van huis gaat. Het kopen van een dure camera’s of een duur alarmsysteem kan helpen, maar meestal niet, omdat de politie niet op tijd kan zijn en de inbrekers onherkenbaar zijn op de camerabeelden. Het is dus beter om te investeren in goede sloten voor je woning. Ten slotte altijd goed je waardevolle spullen opbergen en bel direct de politie als je iets verdachts ziet of hoort. Hoe eerder je de politie inschakelt, hoe groter de kans is dat de politie de inbrekers oppakt.

Gerelateerde berichten
Beveiliging

Inbraakpreventie voor in je woning

2 Minuten lezen
Inbraakpreventie is een reeks maatregelen die u kunt nemen om te voorkomen dat inbrekers uw huis binnendringen. In dit artikel bespreken we…
Beveiliging

Hoe kun je inbrekers afschrikken

2 Minuten lezen
Als je hoort dat er midden in de nacht mensen je huis binnendringen, krijg je de schrik van je leven.Helaas blijven er…
AlgemeenBesparenBeveiligingEnergieHuisInterieurKlussenSanitairSlapenSlotenTuinVastgoedVerhuizen

Category

1 Minuten lezen
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *